Vale Logistics B.V.

Vale Logistics B.V.

Onderwerp video: Transport Pakketkeuze: Sunrise pakket Duur video: één minuut

vale-logistics-image.png

Het probleem

Vale Logistics wil de aandacht van de bezoeker van de website langer vasthouden, de potentiële klant overtuigen en zorgen dat hij of zij klant wordt. Om in marketingtermen te spreken; de conversie verhogen.

Onze oplossing

We maakten een bedrijfsvideo waarin we als eerste resultaten benoemen. Om extra te overtuigen komen daarna de unique selling points (usp’s) van het bedrijf aan bod. Zo krijgt de animatievideo extra overtuigingskracht.

Review

Wij zijn via ons netwerk bij Channel Orange terecht gekomen. Veel van onze klanten stelden vaak algemene vragen over wie wij zijn en wat wij doen. Door de video ontvangen we veel minder telefoontjes met deze vragen en daarnaast krijgen we veel positieve reacties van onze klanten. Vanaf de kennismaking ben ik erg tevreden met de samenwerking. We hebben direct een afspraak op kantoor ingepland, meteen de eerste stappen gezet en besproken wat voor ons de beste opties zijn. Ik wil Channel Orange dan ook zeker aanraden bij bedrijven die hun naamsbekendheid willen vergroten. Een korte animatievideo is hier perfect voor!

Vraag offerte aan

Wij staan te popelen om jou en je bedrijf te leren kennen!

Wie heeft er meegewerkt aan de video?

marnix-channel-orange-min.jpeg

Marnix

Projectleider

Lina-min.jpg

Lina

Animator

brit-channel-orange-min-cropped.png

Brit

Scriptschrijver

miguel-channel-orange 2.png

Miguel

Grafisch vormgever