Tutorial’s

Wat een tutorial video inhoudt hangt volledig van de klant af. Deze kunnen namelijk op verschillende manieren gemaakt worden en voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Van een gebruikershandleiding tot een “how to” video die op een youtube kanaal kan komen.
Een tutorial video is bedoeld om de kijker te onderwijzen, maar de inhoud is volledig aan u. Ons team is volledig uitgerust om een stapsgewijze tutorial video te maken, dus voor wat er ook uitgelegd moet worden kunt u gebruik maken van onze vaardigheden en ervaring.

De voordelen van een tutorial video

Het kan voor uw bedrijf of branding wonderen verrichten om een tutorial video in te zetten op de juiste manier. Dit is bijvoorbeeld wanneer uw klant een product aanschaft waarbij uitleg is vereist om het product te kunnen gebruiken. Hier zorgt een beknopte geanimeerde video ervoor dat de klant weet wat er mogelijk is. Deze krijgt dit ook op een leuke en heldere wijze uitgelegd. Dit zorgt voor een positieve klantervaring die uw klant niet zal vergeten.
Tutorials vallen naadloos samen met uw social media kanalen, zoals Youtube en Vimeo. De tutorials kunnen gebruikt worden voor video’s als: “controleer uw kredietscore in drie eenvoudige stappen”, of: “eenvoudig uw hypotheek aanvragen? Bekijk hier de stappen”, of zelfs vermakelijke inhoud die de naamsbekendheid en de aandacht verhoogt.