Orange Peak Company

Orange Peak Company

Onderwerp video: Apollo - Een A.I. Engine Pakketkeuze: Sunshine pakket Duur video: één minuut

hero-1.png

Het probleem

Orange Peak Company wil met Apollo, een tool op basis van artificial intelligence, de markt bestormen. Apollo is een complex product. Bovendien is de klant gewend aan de huidige werkwijze. De vraag was een animatievideo die helder en overtuigend uitlegt wat Apollo kan en wat de meerwaarde is.

Onze oplossing

Zoals gezegd. Apollo is complex. We maakten een animatievideo zonder poespas waarin de werking van de tool en de voordelen voor de klant duidelijk worden uitgelegd.

Review

Wij hebben een complex (AI-gebaseerd) model ontwikkeld, waar kun je uren over praten en we wilden dat een prospect meteen begrijpt wat zijn voordeel is. Is een video wel het juiste middel? Kan een extern bedrijf overbrengen wat we als bedrijf willen vertellen? Is een video wel het juiste middel? Al die twijfels zijn weggenomen. Nu geven we de klant binnen enkele momenten een duidelijk beeld van wat we doen. Onze ervaring met Channel Orange is zeer goed. Ze gaan specialistisch te werk en je kan vertrouwen op hun kennis. De verhouding prijs-kwaliteit van deze jongens is echt goed. Ze blijven doorgaan tot het goed is.

Vraag offerte aan

Wij staan te popelen om jou en je bedrijf te leren kennen!

Wie heeft er meegewerkt aan de video?

marnix-channel-orange-min.jpeg

Marnix

Projectleider

Lina-min.jpg

Lina

Animator

brit-channel-orange-min-cropped.png

Brit

Scriptschrijver

miguel-channel-orange 2.png

Miguel

Grafisch vormgever