Over ons

Twee jeugdvrienden slaan handen ineen
en starten een eigen animatiestudio

Videomarketeer Marnix had er net een jaar in Japan opzitten. Terug in Nederland, stelde hij een gebrek aan spanning en vernieuwing vast in de marketingbranche. Dat kon anders...

Jeugdvriend Martijn was bezig met een carrière in de sales. Diep van binnen was hij het vaak niet eens met de koers die gevaren werd, bij de bedrijven waar hij aan het werk was. Dat moest beter...

Na een aantal lange avonden sparren over het starten van een eigen bedrijf, besloten de mannen om zich samen verder te gaan verdiepen in de wereld van videomarketing.

Ze namen waar dat er in die tak van sport meer dan genoeg onontgonnen terrein was. Ruimte om te ondernemen, om iets goeds en unieks neer te zetten. Iets anders, iets beters….

Enkele maanden later zag Channel Orange het levenslicht!

Marnix van Gent

Als mede-eigenaar van Channel Orange ben ik verantwoordelijk voor het project management. Tijdens het project verzorg ik de communicatie met de klant en stuur ik ons team van scriptschrijvers, voice-over artiesten, grafisch vormgever en animator aan.
Bij het maken van de video’s combineer ik mijn marketing achtergrond met mijn jarenlange interesse in animatie. Het is mijn doel om de wensen van de klant te vertalen naar een aantrekkelijke en duidelijke animatie video.

Martijn van Beek

Als mede-eigenaar van Channel Orange ben ik verantwoordelijk voor de marketing en sales binnen het bedrijf. Het is mijn taak om prospects te veranderen in ambassadeurs.
Wat mij gelukkig maakt in deze functie is dat mijn inzet direct meetbaar is in de bedrijfsresultaten. Daarnaast vindt ik het geweldig dat wij klanten mogen helpen om hun boodschap duidelijk en aantrekkelijk naar de doelgroep te communiceren.