channel-orange-high res-3-min.jpeg

Hey, leuk om kennis te maken!

Wij zijn Martijn en Marnix en vrienden sinds onze kindertijd. We kennen elkaar goed en weten ook waar elkaars kwaliteiten liggen. Martijn is communicatief bijzonder vaardig. Kan over alles meepraten. Marnix is pragmatisch. Komt snel to the point. Wij vinden dat een perfecte combinatie. We zijn overigens allebei gezellig ;)

Rotterdamse

Bluf

Jaren werkten we in de sales. Daar waren we bijzonder goed in (valse bescheidenheid is niet ons ding ;). Een vleugje Rotterdamse bluf kan je ver brengen in de sales-wereld. Maar ergens knaagde iets. En dat was het gevoel dat we vooral hard aan het werk waren om de droom van iemand anders waar te maken.

channel-orange-high-res-4-min.jpeg

Japan. Japan?

Wat heeft Japan te maken met Channel Orange?

Designers, animators, scriptschrijvers

Natuurlijk doen we bij Channel Orange niet al het werk met z'n tweeën. We hebben een mooi team om ons heen samengesteld van designers, animators en scriptschrijvers. Dat hebben we gedaan op basis van hun expertise en ervaring.

marnix-channel-orange-min.jpeg

Marnix

Projectleider

martijn-channel-oranger-min.jpeg

Martijn

Videoconsultant

Ingmar

Senior designer/animator

Lina-min.jpg

Lina

Animator

Miguel

Grafisch vormgever

anne-channel-orange-min-cropped.png

Brit

Scriptschrijver

milan-channel-orange-min.png

Milan

Scriptschrijver

cindy-channel-orange.png

Cindy

Scriptschrijver

channel-orange-logo-cropped.gif

Waarom de naam

Channel Orange?

Onze naam en ons logo staan voor de gloed van de zonsondergang. Voor zorgeloosheid. Eigenlijk willen we dat onze klanten het gevoel hebben dat ze met een cocktail in de hand naar een prachtige zonsondergang kunnen gaan kijken, terwijl wij een goede animatie voor ze maken. Zonder zorgen. Onze missie is de best mogelijke animatie te maken voor een zo scherp mogelijke prijs. Zonder verrassingen. Zonder gedoe. Niet lullen maar poetsen. Complexe zaken helder.