Afspraak inplannen

  • ​De bijdrage van video aan een betere zichtbaarheid.
  • De vertaling van die zichtbaarheid naar een hogere omzet.
  • Hoe wij ervoor zorgen dat je in contact komt met je doelgroep.
Afspraak inplannen

Twee jeugdvrienden slaan handen ineen en starten een eigen
animatiestudio

Videomarketeer Marnix had er net een jaar in Japan opzitten. Terug in Nederland, stelde hij een gebrek aan spanning en vernieuwing vast in de marketingbranche. Dat kon anders

Jeugdvriend Martijn was bezig met een carrière in de sales. Diep van binnen was hij het vaak niet eens met de koers die gevaren werd, bij de bedrijven waar hij aan het werk was. Dat moest beter.

Na een aantal lange avonden sparren over het starten van een eigen bedrijf, besloten de mannen om zich samen verder te gaan verdiepen in de wereld van videomarketing.

Ze namen waar dat er in die tak van sport meer dan genoeg onontgonnen terrein was. Ruimte om te ondernemen, om iets goeds en unieks neer te zetten. Iets anders, iets beters….

Enkele maanden later zag Channel Orange het levenslicht!

Twee jeugdvrienden slaan de handen ineen en starten een eigen animatiestudio.

Onze klanten

Waarom Channel Orange

Onze kracht is dat wij samen met de klant onze video’s van begin tot het eind ontwerpen. Dit doen wij door elke stap te communiceren en evalueren met de klant, alvorens wij de volgende stap zetten. Hierdoor geven wij u de garantie dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Transparantie

Wij communiceren met de klant de deadlines van elke stap in het productie proces, de klant heeft toegang tot de desbetreffende documenten en kan hier notities in maken.

Uniek en op maat

De video wordt speciaal voor u gemaakt, van de eerste schets tot het eindproduct. De video’s sluiten hierdoor naadloos aan op uw wens.

Wij creëren aandacht

Voor onze video’s maken wij gebruik van bewezen storytelling formules die ervoor zorgen dat de aandacht van uw doelgroep gegrepen wordt.

Wat zeggen onze klanten?

“Fantastische service en samenwerking. Er werd snel gereageerd en de afspraken die we hadden gemaakt werden netjes nagekomen.”

Marcel Heumen
Directeur - Heumen Logistics B.V.

“Channel Orange doet wat het belooft;
Korte lijnen die resulteren in een prima product tegen een zeer concurrerende prijs.”

Marcel van Gent
Van Gent Transport B.V.

“De persoonlijke benadering en snelle communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarnaast was het ook meteen duidelijk wat jullie voor ons konden betekenen. We zijn dik tevreden met het eindresultaat.”

Alex Hoogendoorn
Directeur- de Haan Hoogendoorn Transport B.V

“We zetten de video dagelijks in om de conversie en zichtbaarheid te verhogen. Door de duidelijke uitleg en de verschillende versies (DE, ENG en NL) werkt het uitstekend.
Bedankt voor de prachtige video en fijne samenwerking.”

Lars GeelhoedGebroeders Geelhoed B.V.

Script schrijven

Voice-over

Graphic design

Animatie

Afspraak inplannen

  • ​De bijdrage van video aan een betere zichtbaarheid.
  • De vertaling van die zichtbaarheid naar een hogere omzet.
  • Hoe wij ervoor zorgen dat je in contact komt met je doelgroep.
Afspraak inplannen