Instructie video's

De inhoud van een instructie video is per project anders. Deze kunnen namelijk op verschillende manieren gemaakt worden en voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Van een gebruikershandleiding tot een “how to” video.
Een instructie video is bedoeld om de kijker te onderwijzen, maar de inhoud is volledig aan u. Ons team is volledig uitgerust om een stapsgewijze instructie video te maken, dus wat er ook uitgelegd moet worden u kunt gebruik maken van onze vaardigheden en ervaring.

De voordelen van een instructie video

Het kan voor uw bedrijf of branding wonderen verrichten om een instructie video in te zetten. Bijvoorbeeld wanneer uw klant een product aanschaft waarbij uitleg noodzakelijk is om het product te kunnen gebruiken. Hier zorgt een beknopte geanimeerde video ervoor dat de klant weet wat er mogelijk is. Omdat dit op een leuke en heldere wijze wordt uitgelegd, zorgt dit voor een positieve klantervaring die uw klant niet zal vergeten.
Instructie video's gaan goed samen met uw social media kanalen, zoals Youtube en Vimeo. De instuctie video's kunnen gebruikt worden voor onderwerpen als: “controleer uw kredietscore in drie eenvoudige stappen”, of: “eenvoudig uw hypotheek aanvragen? Bekijk hier de stappen”, of zelfs vermakelijke inhoud die de naamsbekendheid en de aandacht verhoogt.