Instructie video

Een handleiding voor je klant, de uitleg van veiligheidsregels, instructies voor nieuwe medewerkers? Een instructievideo is bedoeld om de kijker te onderwijzen. De combinatie beeld en tekst is uitermate geschikt als je klant een product aanschaft waarbij uitleg noodzakelijk is. Een goede instructievideo zorgt op deze manier voor een positieve klantervaring. En daar wordt iedere ondernemer blij van. Toch?

Voorbeelden van instructievideo's

Wij maken jouw

instructievideo

Met onze projectmanager neem je elke stap van de instructievideo tot in de kleinste details door. Vervolgens gaat de scriptschrijver aan het werk. Is het script helemaal perfect naar wens, dan begint het animeren. Wij nemen jou stap voor stap mee door het hele proces. Kwaliteit gegarandeerd.

Channel Orange - high res-8-min.jpg

Marnix

Projectmanager

Channel Orange - high res-6-min.jpg

Martijn

Accountmanager

Lina-min.jpg

Lina

Animator

Miguel

Grafisch vormgever

Veel gestelde

vragen

Wat is een instructievideo?

Een instructievideo is een video die een reeks vaardigheden weergeeft. Het doel is dat de kijker de handelingen na het kijken van de video zelf kan uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een handleiding voor je klant, de uitleg van veiligheidsregels, instructies voor nieuwe medewerkers? De combinatie beeld en tekst is uitermate geschikt als je klant een product aanschaft waarbij uitleg noodzakelijk is. Een goede instructievideo zorgt op deze manier voor een positieve klantervaring. En daar wordt iedere ondernemer blij van. Toch?

Wat voor type instructievideo's zijn er?

De prijs van een uitleganimatie is afhankelijk van verschillende factoren. De duur van de video bijvoorbeeld. Maar ook de levertijd en de mate van complexiteit. Er is natuurlijk een verschil tussen op maat gemaakte animaties en animaties die zijn opgebouwd met stock images. Bij Channel Orange hebben we om het duidelijk en overzichtelijk te houden drie pakketten. Bij ons kun je al een animatie laten maken vanaf €1150,- per minuut. Uiteraard adviseren wij je graag welk pakket het meest geschikt is voor jouw doel. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan onze prijzen pagina. (link inbouwen prijzen pagina)

Waarom een instructievideo laten maken?

Een instructievideo vergroot de klantbeleving. Lever een instructievideo mee met het product en de klant weet meteen hoe hij of zij het product moet gebruiken. Daarnaast kan je met een instructievideo de klant helpen navigeren door jouw softwareprogramma, waardoor de klant makkelijker vindt wat hij of zij zoekt. Al met al gaat het erom dat je de klant helpt. Zie het als service. Een betere klantbeleving zorgt voor een hogere klantretentie.

Wat kost een instructie video?

De prijs van een instructievideo is afhankelijk van verschillende factoren. De duur van de video bijvoorbeeld. Maar ook de levertijd en de mate van complexiteit. Er is natuurlijk een verschil tussen op maat gemaakte instructievideo's en een schermopname. Bij Channel Orange hebben we om het duidelijk en overzichtelijk te houden drie pakketten. Bij ons kun je al een instructievideo laten maken vanaf €495,- per minuut. Uiteraard adviseren wij je graag welk pakket het meest geschikt is voor jouw doel. Benieuwd welke instructie video het beste bij jou past? Vraag een offerte aan op onze contact pagina. (link inbouwen)

Hoe wordt een instructievideo gemaakt?

Allereerst bespreken we het project tot in detail zodat jouw wensen volledig duidelijk zijn. Daarna bepalen we een strategie en gaat onze projectmanager aan de slag. Die maakt een duidelijk concept waarmee onze scriptschrijver aan de slag gaat. Vervolgens werkt de grafisch vormgever de vormgeving van de video uit. We kiezen een voice-over die de boodschap goed overbrengt en bijpassende achtergrondmuziek. Als laatste gaan onze animatoren aan de slag om de animatie in elkaar te zetten.

faq.png
martijn-2-channel-orange-min.jpeg

Vraag

offerte aan