Relevantie
ICT en Animatie

Als je het over de ICT-sector hebt, dan heb je het over innovatie. Iedere dag weer worden er nieuwe en verbeterde producten en diensten gelanceerd. 

Wij produceren maatwerk-animatievideo’s om deze complexe materie in een begrijpelijk en aantrekkelijk format in de markt te kunnen zetten.

Wij doen natuurlijk nog veel meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een instructie-videos waarin jij je klant uitlegt hoe hij om moet gaan met een recent aangeschafte dienst? 

Het vizier van Channel Orange staat op de ICT-branche. Ons productieproces is inmiddels zodanig geoptimaliseerd dat wij topkwaliteit leveren tegen scherpe, vaste tarieven. 

KKS B.V.

KKS B.V. is al 35 jaar een vaste waarde in de ICT-sector op het gebied van functioneel beheer.

Apollo A.I.

Een door Orange Peak ontwikkelde ‘artificial intelligence engine’.

Apollo A.I.

Een door Orange Peak ontwikkelde ‘artificial intelligence engine’.

Cloud Energy

Cloud Energy Optimizer is een online dienst die gebouwbeheersysteem van aanvullende informatie voorziet.

Onze klanten

Waarom Channel Orange

Onze kracht is dat wij samen met de klant onze video’s van begin tot het eind ontwerpen. Dit doen wij door elke stap te communiceren en evalueren met de klant, alvorens wij de volgende stap zetten. Hierdoor geven wij u de garantie dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Transparantie

Wij communiceren met de klant de deadlines van elke stap in het productie proces, de klant heeft toegang tot de desbetreffende documenten en kan hier notities in maken.

Uniek en op maat

De video wordt speciaal voor u gemaakt, van de eerste schets tot het eindproduct. De video’s sluiten hierdoor naadloos aan op uw wens.

Wij creëren aandacht

Voor onze video’s maken wij gebruik van bewezen storytelling formules die ervoor zorgen dat de aandacht van uw doelgroep gegrepen wordt.

Wat zeggen onze klanten?

“Fantastische service en samenwerking. Er werd snel gereageerd en de afspraken die we hadden gemaakt werden netjes nagekomen.”

Marcel HeumenDirecteur - Heumen Logistics B.V.

“Channel Orange doet wat het belooft;
Korte lijnen die resulteren in een prima product tegen een zeer concurrerende prijs.”

Marcel van GentVan Gent Transport B.V.

“De persoonlijke benadering en snelle communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarnaast was het ook meteen duidelijk wat jullie voor ons konden betekenen. We zijn dik tevreden met het eindresultaat.”

Alex HoogendoornDirecteur- de Haan Hoogendoorn Transport B.V

“We zetten de video dagelijks in om de conversie en zichtbaarheid te verhogen. Door de duidelijke uitleg en de verschillende versies (DE, ENG en NL) werkt het uitstekend.
Bedankt voor de prachtige video en fijne samenwerking.”

Lars GeelhoedGebroeders Geelhoed B.V.