Bedrijfs-animaties

Communicatie staat hoog in het vaandel binnen ons bedrijf. Bedrijfs-animaties zijn een vernieuwende manier om te communiceren en contact te maken met uw doelgroep. Onze op maat gemaakte video’s maken gebruik van motion graphics in combinatie met zuivere animaties. Hierdoor is het mogelijk om zelfs de meest complexe berichten over te brengen, voor zowel potentiële klanten als bestaande klanten, als werknemers.

De bedrijfs-animaties die wij maken zijn uniek. We werken nauw samen met de klant zodat we verzekerd zijn dat we uw doelgroep aanspreken. We gebruiken animatie om ervoor te zorgen dat uw producten en diensten aantrekkelijk en begrijpelijk zijn. In welke branche uw bedrijf ook actief is, onze video’s zijn een uitstekende manier om je te presenteren naar de doelgroep.

Een bedrijfs-animatie laten maken door ons

Ons team bij Channel Orange streeft ernaar om verbluffende animaties te maken voor uw bedrijf, product of dienst. Zoals eerder vermeld voeren wij het hele proces uit en zorgen we ervoor dat u hierbij betrokken wordt. Bij ons krijgt u alles aangeleverd om de perfecte bedrijfs-animatie te maken. Wij zorgen voor het script, de voice-over, de muziek en de geluidseffecten. Wat betreft het animatie proces zullen we nauw met u samenwerken op het gebied van personage ontwerp, storyboarding en het bewerken van de 2D-animatie.