Animatie laten maken

Animatie laten maken? De mogelijkheden van een animatie laten maken zijn oneindig. Een video in de huisstijl van het bedrijf, de missie van jouw bedrijf helder uitgelegd, een animatie om nieuwe medewerkers te verwelkomen, de introductie van een nieuwe dienst of product, of naamsbekendheid via social media. Een voordeel van een animatie ten opzichte van video is dat een animatie tijdloos is. Personeel kan uit dienst gaan. De figuren in je animatie gaan nergens heen.

Gegarandeerd de beste prijs kwaliteit verhouding van Nederland!

Voorbeelden van instructievideo's

Wij maken jouw

instructievideo

Met onze projectmanager neem je elke stap van de instructievideo tot in de kleinste details door. Vervolgens gaat de scriptschrijver aan het werk. Is het script helemaal perfect naar wens, dan begint het animeren. Wij nemen jou stap voor stap mee door het hele proces. Kwaliteit gegarandeerd.

Channel Orange - high res-8-min.jpg

Marnix

Projectmanager

Channel Orange - high res-6-min.jpg

Martijn

Accountmanager

Lina-min.jpg

Lina

Animator

Miguel

Grafisch vormgever

Veelgestelde

vragen

Waarom niet zelf een animatie video maken?

Tegenwoordig zijn er genoeg tools en software programma’s waarmee je zonder ervaring een animatievideo kunt maken. Ondanks dat raden wij het af om het zelf te proberen. Het kost je namelijk veel tijd en het is een grote uitdaging om de video kwalitatief goed in elkaar te zetten. De beste animatievideo’s worden gemaakt door een compleet team. Bij ons werkt dat als volgt. Allereerst bespreken we het project tot in detail zodat jouw wensen volledig duidelijk zijn. Vervolgens gaat onze projectmanager aan de slag. Die maakt een duidelijk concept waarmee onze scriptschrijver aan de slag gaat. Vervolgens werkt de grafisch vormgever de vormgeving van de video uit. We kiezen een voice-over die de boodschap goed overbrengt en bijpassende achtergrondmuziek. Als laatste gaan onze animatoren aan de slag om de animatie in elkaar te zetten.

Wat kost het om een animatie video te laten maken?

De prijs van een animatievideo is afhankelijk van verschillende factoren. De duur van de video bijvoorbeeld. Maar ook de levertijd en de mate van complexiteit. Er is natuurlijk een verschil tussen op maat gemaakte animaties en animaties die zijn opgebouwd met stock images. Bij Channel Orange hebben we om het duidelijk en overzichtelijk te houden drie pakketten. Bij ons kun je al een animatie laten maken vanaf €2450,- per minuut. Uiteraard adviseren wij je graag welk pakket het meest geschikt is voor jouw doel. Benieuwd naar de prijzen? Bekijk dan onze prijzen pagina. (link inbouwen prijzen pagina)

Waar moet ik op letten wanneer ik een animatievideo laat maken?

Voordat je een keuze maakt bij wie je een animatievideo laat maken, moet je rekening houden met een aantal aspecten. De belangrijkste is het doel van de video. Er moet een strategie ontwikkeld worden waardoor de video aansluit op de wensen van de kijker. Daarnaast is het belangrijk dat de animatiestudio de juiste expertise in huis heeft om een kwalitatief goede video te maken. Denk hierbij aan scriptschrijvers, grafisch vormgevers en animatoren. Een team van experts levert doorgaans werk van betere kwaliteit dan een zelfstandige die alles zelf doet. Ook adviseren wij om strakke prijsafspraken te maken voordat de productie start. Let hierbij op de hoeveelheid ingebouwde feedbackrondes en wat je precies tijdens de verschillende opleverresultaten kunt aanpassen. Hiermee voorkom je meerkosten.

Wat kan ik doen met een animatievideo?

Zet hem op je website. Bewegend beeld trekt de aandacht van de kijker en zorgt ervoor dat de boodschap beter blijft hangen. Waar je de video precies plaatst ligt aan de inhoud van de video en de doelen die je ermee wilt behalen. Een korte versie van je video werkt ideaal als advertentie. Je zorgt ervoor dat je de doelgroep aanspreekt en dat de doelgroep meer wil weten over het onderwerp. Voor meer informatie leid je ze vervolgens naar een landingspagina. Opvallen op een beurs is natuurlijk ontzettend belangrijk. Een video in een loop afspelen trekt aandacht. Daarnaast kan je hem direct gebruiken in gesprekken met bezoekers. Ook kun je de animatie inzetten in je salespresentatie. Het maakt de presentatie dynamisch en de potentiële klant houdt zijn aandacht er beter bij. Je presenteert iets ingewikkelds op een duidelijke, toegankelijke manier. Hiermee voorkom je dat de klant voor de hand liggende vragen stelt en kan je direct de diepte in tijdens het gesprek. . Ook kan je de video gebruiken voor het informeren of trainen van je medewerkers. Je medewerkers moeten natuurlijk als geen ander weten hoe jullie dienst/product in elkaar zit. Daarnaast zijn video's uitermate geschikt om een training of onboarding interessant te maken.

faq.png
martijn-2-channel-orange-min.jpeg

Vraag

offerte aan